Blank screen when trying to visit the blogsite.

If you're having questions about some aspect of Nucleus, use this forum.
Kizo
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:04 pm
Location: Sweden

Blank screen when trying to visit the blogsite.

Postby Kizo » Thu Jul 13, 2006 2:07 pm

Hi.
I installed Nucleus today, but when I'm trying to watch the blog, it's all white.
Now, I've read:
http://faq.nucleuscms.org/item/142
And the path is correct.
But take notice; I have no trouble accessing the admin-section, but the front-end.

I tried to search the forum but couldn't find this problem. The closest I got was:
http://nucleuscms.org/forum/viewtopic.p ... en&start=0
But that was the admin-section and it was due to the host, not the user.

I'd appreciate the help, thanks.
User avatar
roel
Nucleus Guru
Nucleus Guru
Posts: 4469
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Contact:

Postby roel » Fri Jul 14, 2006 8:29 am

Where's your site?
Is your question not solved yet?
Kizo
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:04 pm
Location: Sweden

Postby Kizo » Fri Jul 14, 2006 11:41 am

roel wrote:Where's your site?

www.gamedesigner.info/godblog/
User avatar
roel
Nucleus Guru
Nucleus Guru
Posts: 4469
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Contact:

Postby roel » Fri Jul 14, 2006 2:24 pm

Could you check that the templates were populated?
E.g. that this is a similar problem: http://nucleuscms.org/forum/viewtopic.php?t=12022

You could try importing the default skin again: login to Nucleus, go to Import/Export, import the default skin.
Is your question not solved yet?
Kizo
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:04 pm
Location: Sweden

Postby Kizo » Fri Jul 14, 2006 2:49 pm

roel wrote:Could you check that the templates were populated?
E.g. that this is a similar problem: http://nucleuscms.org/forum/viewtopic.php?t=12022

You could try importing the default skin again: login to Nucleus, go to Import/Export, import the default skin.

If by populated, you mean that there's code there, yes.
It seems I have the same problem, not sure. I'm not sure whether he (in that thread) ment that the screen was blank, or if the layout just didn't show the actual posts.

I tried importing it again, but it didn't help.
Kizo
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:04 pm
Location: Sweden

Postby Kizo » Fri Jul 14, 2006 3:18 pm

Problem solved.
It was the index.php-file that was messed up. SOmething must have happened during upload or something.

THanks anyway!

Return to “General Questions”