Plugins from github are not working

Found something that doesn't work as expected? Encountered PHP errors? Submit your bug reports here!
JanMolendijk
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2017 2:47 pm

Plugins from github are not working

Postby JanMolendijk » Sat Jan 07, 2017 2:51 pm

Hello the plugins from github are not working
i use this version English Nucleus v3.70 (Full)

Can someone help me out
JanMolendijk
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2017 2:47 pm

Plugins from github are not working

Postby JanMolendijk » Sat Jan 07, 2017 2:52 pm

i have the plugins from this site https://github.com/NucleusCMS
User avatar
dis
Posts: 193
Joined: Mon Aug 19, 2002 3:56 am

Plugins from github are not working

Postby dis » Sat Jan 07, 2017 11:05 pm

Can you provide more information? eg. what plugins have you tried? What kind of errors are you getting? Is there an error message, or are you not able to install them at all, etc?
JanMolendijk
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2017 2:47 pm

Plugins from github are not working

Postby JanMolendijk » Mon Jan 09, 2017 6:10 am

More information

i get this error in my plugin detail

Error: plugin file NP_SimpleParagraphs.php could not be loaded, or it has been set inactive because it does not support some features (check the actionlog for more info)


Into the actionlog i get this

2017-01-09 05:07:07 [Jan Molendijk] Plugin NP_SimpleParagraphs was not loaded (File not found)
JanMolendijk
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2017 2:47 pm

Plugins from github are not working

Postby JanMolendijk » Mon Jan 09, 2017 6:11 am

I tried many other plugins but getting the same error
User avatar
yama
Posts: 117
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

Plugins from github are not working

Postby yama » Mon Jan 09, 2017 8:25 am

viewtopic.php?f=9&t=21531
Could you update to this package?
JanMolendijk
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2017 2:47 pm

Plugins from github are not working

Postby JanMolendijk » Thu Jan 12, 2017 9:28 pm

Thanks for the Suport Yama
but i have view questions

yama wrote:http://nucleuscms.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=21531
Could you update to this package?


Are the database tables diffrent then
the pack from Nucleus v3.70 (Full) ???

Because i run a data-base from Nucleus allready

Return to “Bug Reports & Feature Requests”