colorbox and thickbox

If you're having questions about some aspect of Nucleus, use this forum.
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Mon May 16, 2016 2:52 pm

Morning,

having issues with an older set of plugins
I'm getting the red X issue generating thumbnails using thickbox or colorbox

I'd rewrite the posts but I'm looking at about 2 years of posts...

example: http://www.myfavoritepinups.com/item/melia-demure-
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Tue May 17, 2016 3:30 pm

added

Code: Select all

ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);


to NP_ThickBox.php and I get the following errors

Code: Select all

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/stormsce/public_html/myfavoritepinups.com/nucleus/plugins/NP_ThickBox.php on line 147

Notice: Undefined offset: 2 in /home/stormsce/public_html/myfavoritepinups.com/nucleus/plugins/NP_ThickBox.php on line 154
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Sun May 22, 2016 7:34 pm

I appreciate the effort yama

I get a red X trying to view thumbnails
http://www.myfavoritepinups.com/nucleus ... g&size=250

page example: http://www.myfavoritepinups.com/item/melia-demure-

settings:
    URL to your image folder - http://www.myfavoritepinups.com/images/
    Absolute filesytem path to your image folder - /xxxx/xxx/public_html/myfavoritepinups.com/images/
    Relative filesytem path to your image folder - ../../../images/
    Which path should be used by thumbnail.php to find image files?
    URL to your thickbox root directory - http://www.myfavoritepinups.com/nucleus ... /thickbox/
    Text to be displayed if no caption is provided - TB_imageName
    Do you want to display thumbnails? If not, the caption will be displayed. Yes
    What is the maximum size for thumbnails? The largest side of the image will be reduced down to this size in pixels. 250
    Replace the default nucleus <%popup()%> behavior with thickbox? No
    Replace normal image links with thickbox? No
User avatar
yama
Posts: 122
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

colorbox and thickbox

Postby yama » Mon May 23, 2016 3:04 am

http://www.myfavoritepinups.com/nucleus/plugins/thickbox/thumbnail.php?image=http://www.myfavoritepinups.com/images/melia/1.jpg&size=250

Parameters are funny. Please confirm whether update to v1.4 of the plugin is carried out definitely.
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Mon May 23, 2016 3:30 am

ThickBox
By: Yamamoto, Frank Truscott, based on work by Seventoes
Version: 1.4

I uninstalled v1.37 before installing v1.4
User avatar
yama
Posts: 122
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

colorbox and thickbox

Postby yama » Mon May 23, 2016 4:42 am

Thanks for your information.

https://github.com/NucleusCMS/NP_ThickB ... master.zip
Refactor now. Please do uninstall and install.
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Mon May 23, 2016 11:22 pm

uninstalled
checked for thickbox references in the DB and cleared out any leftovers

reinstalled.. same behavior

    URL to your image folder (Always have trailing /) - http://www.myfavoritepinups.com/images/
    Absolute filesytem path to your image folder (Always have trailing /) - /xxx/xxx/public_html/myfavoritepinups.com/images/
    Text to be displayed if no caption is provided (set to "TB_imageName" to display the image's filename) - TB_imageName
    Do you want to display thumbnails? If not, the caption will be displayed. - Yes
    What is the maximum size for thumbnails? The largest side of the image will be reduced down to this size in pixels. - 250
    Replace the default nucleus <%popup()%> behavior with thickbox? No
    Replace normal image links with thickbox? - no

this time tho the version is reading as 1.37

Code: Select all

ThickBox
By: Frank Truscott, based on work by Seventoes
Version: 1.37
Visit site
User avatar
yama
Posts: 122
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

colorbox and thickbox

Postby yama » Thu May 26, 2016 8:13 am

https://github.com/NucleusCMS/NP_ThickB ... master.zip
https://github.com/NucleusCMS/NP_ThickB ... its/master
Retry refactor. Please do over write files and set permission 777 to "cache" folder.
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Tue May 31, 2016 2:50 pm

my new best friend yama

that worked perfectly...

Can you tell me what the issue was?

My thanks

John
User avatar
yama
Posts: 122
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

colorbox and thickbox

Postby yama » Tue May 31, 2016 3:06 pm

https://github.com/yama/timthumb
https://www.google.co.jp/search?q=TimThumb
https://github.com/NucleusCMS/NP_ThickB ... 907a395719
Because structure of image.php was too old, I replaced it with TimThumb(secure version).
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Tue May 31, 2016 4:55 pm

I thank you for all of your efforts Yama

rather than have you redo colorbox as well I went into the database and did a search/replace ColorBox
UPDATE nucleus_item SET imore = REPLACE (imore, 'ColorBox', 'ThickBox')
User avatar
yama
Posts: 122
Joined: Tue Dec 05, 2006 2:23 pm
Contact:

colorbox and thickbox

Postby yama » Wed Jun 01, 2016 2:04 am

I think, thickbox was very old script.
Do you have NP_ColoBox?
User avatar
Imajica
Posts: 129
Joined: Sat Feb 06, 2010 11:52 pm
Location: Racine WI USA
Contact:

colorbox and thickbox

Postby Imajica » Wed Jun 01, 2016 3:48 am

not anymore... I removed it and replaced it with thickbox

I'm going to start a separate thread for another older issue that fruscot worked on a long time ago but we never got fixed

Return to “General Questions”