Installatie probleem - password prompt

Help! Ondersteuning in het Nederlands
User avatar
Soob
Posts: 6
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:21 pm
Location: Turkey
Contact:

Installatie probleem - password prompt

Postby Soob » Sat Oct 13, 2007 8:42 pm

Hoi,

Volledig nieuw hier en nu zo'n 2.5 uur het forum uit zitten pluizen maar geen oplossing gevonden voor mijn probleempje.

Misschien heel simpel, en heb ik er al 10 keer overheen gelezen in het Engels; vandaar dus mijn vraag in het Nederlands.

Ik heb de stappen van installatie precies gevolgd geloof ik
- uitpakken
- uploaden (met modificaties)
- intypen url zodat die install page met vragen zou moeten verschijnen

Als ik de url intyp: http://mijndomein/folder/install.php, verschijnt er een prompt box waarin ik een loginnaam en password in moet voeren.

Ik heb na ettelijke malen allerlei login details geprobeerd te hebben, dus nog steeds geen idee welke login en password hier van mij verwacht wordt. :oops:

De melding in de box is als volgt:
Enter username and password for "Access /logs" at http://mijndomein.com

Iemand enig idee wat hier van mij verwacht wordt?
Moet ik ergens voordat ik de install of config upload ergens een login & pass intypen?

Alvast bedankt!!
User avatar
Armon
Nucleus Guru
Nucleus Guru
Posts: 1820
Joined: Wed Feb 16, 2005 4:37 pm
Location: Zaandam, Netherlands
Contact:

Postby Armon » Sun Oct 14, 2007 11:27 am

Wat is de exacte url?
Please update any "ported by Armon Toubman" links to http://www.armontoubman.com Thanks!

Is your question not solved yet?
User avatar
Soob
Posts: 6
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:21 pm
Location: Turkey
Contact:

Postby Soob » Sun Oct 14, 2007 11:39 am

User avatar
Armon
Nucleus Guru
Nucleus Guru
Posts: 1820
Joined: Wed Feb 16, 2005 4:37 pm
Location: Zaandam, Netherlands
Contact:

Postby Armon » Sun Oct 14, 2007 1:17 pm

Deze prompt komt niet van Nucleus heeft waarschijnlijk te maken met een .htaccess bestand die blijkbaar niet helemaal goed ingesteld staat. Je host kan je hier waarschijnlijk beter mee helpen dan wij hier kunnen.
Please update any "ported by Armon Toubman" links to http://www.armontoubman.com Thanks!



Is your question not solved yet?
User avatar
Soob
Posts: 6
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:21 pm
Location: Turkey
Contact:

Postby Soob » Sun Oct 14, 2007 1:36 pm

Bedankt Armon, ik ga direct contact opnemen :D
Pheser
Posts: 377
Joined: Tue Jan 28, 2003 7:35 pm

Postby Pheser » Mon Oct 15, 2007 2:08 pm

Het lijkt er inderdaad op dat het mapje waar je hem in wil zetten protected is omdat er statistieken over het gebruik van je website in staan. Vaag, want je doet niks met het mapje "logs" als je nucleus op de url hebt geinstalleerd die je hierboven hebt geplakt.

Als je in je browser naar http://propertybits.com/blogs toe gaat krijg je dezelfde melding.
Ik denk dat in je .htacces bestand (die regelt alle toegang tot de mapjes) iets verkeerd staat. De melding dat het iets met je logs map te maken heeft klopt in ieder geval niet.
User avatar
Legolas
Nucleus Guru
Nucleus Guru
Posts: 811
Joined: Sat Jan 31, 2004 1:20 pm
Location: Woerden, Nederland
Contact:

Postby Legolas » Mon Oct 15, 2007 2:37 pm

ze zijn de start of line modifier in de .htaccess waarschijnlijk vergeten, waardoor alles dat eindigt op logs geblokkeerd wordt. Er moet dus ergens in een .htaccess nog een dakje (^) voor.
Is your question not solved yet?
User avatar
Soob
Posts: 6
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:21 pm
Location: Turkey
Contact:

Postby Soob » Mon Oct 15, 2007 5:11 pm

Opgelost :D

idd iets met dat .htaccess file.
Wat ze precies veranderd hebben weet ik niet, maar the eagle has landed!

Bedankt allen

Return to “Nederlands”